Första advent, förbi

        Nu har shadi åkt hem och jag sitter här vid datorn.
              Har ju inte bloggat på ett tag men nu slänger ja in ett inlägg.
                                           I söndags var det ju första advent, jag och familjen hade lite storbak vi baka både pepparkakshus,pepparkakor och lusse bullar.Det har inte kommigt någon snö en så man får ingen riktig julstämning när det ser ut som i mars.. och jag som är så taggad på snöbolls krig.







//Sara ♥


Mat med pappi

                                     Nu har jag och pappi lagat lite mat och käkat, mums, det bev gott. Nu är jag helt slut jag gick upp tidigt imorse. Gick på komfirmationen sen drog pappi med mig till skogen och gick där i hundra år :S 
så jag ska hålla mig hemmma den här lördagen men det är skönt de ska nog klicka på en twilight film och mysa ner mig i min varma säng och äta lite gott och somna. I LOVE TWILIGHT.






puss // Sara ♥


kväll med den bästa Elin

                                      

idag har jag tillbringat hela kvällen med Elin och filmen never say never. Jag har alldrig varit något stort fan av honom men nu tror jag har fastnat. omg vad bra han är. Jag är på lite dåligt humör för vi har konfiramtions träff imorgon och jag har absolut inte taggad. Den börjar lixom tio och jag vill ha sovmorgon!




lots of love//sara ♥


Ååå en julklapp :D

   Igår var jag hos frissan och klippte mig, det blev ingen stor ändring men jag klippte bort det slitna.
          Jag fick en liten julklapp av Lottis som klippte mig så sänll och jag blev så glad. :D Tre hårvårds produkter ett schampo,balsam& hårinpacknin som man ska ha efter duschen och inte skölja ur.Jag tästade dom igår och dom var super bra något jag rekomenderar.
Idag har jag och mamma adväntspyntat med lite stjärnor och ljusstakar. Det är ju faktiskt första advent på söndag,tiden går så fort jag tyckte nyss det var sommar lov lixom.




// lots of love Sara ♥


Varför skapar man liv när man ändå ska dö...

                              

♥ breaking dawn ♥

Var på breaking dawn i går den var sjukt bra! Jag dog vart så jäkla tagen av filmen, så fin, romantisk och spännande den hade allt (Y)  Det var proppat med folk.Vi var sent ute men vi fick bästa platsen asså längst fram i salong 1, den största salongen på hela bion.(L)
efteråt åt vi på resturang trevligt var de.
bilder från igår !  

         


good morning

vaknad de för en stund sedan.Jag har ju inte bloggat på hela veckan så jag får skärpa mig lite nu. Men ni vill nog veta vad jag har gjort under veckan.
mondag, sovmorgom chill + gårn.
tisdag, studiedg och dom sänkte åldersgrnsen på twilight jag blev så fuking glad :D
onsdag,vanlig skoldag.
torsdag,vanlig skoldag.
igår, var jag på gårn och kolla hockey i hallen. Det blev en helt okej fredag.

I DAG, ska jag, shadi, tove, lisa & mamma på bio, det blir ju klart twilight breaking dawn ska bli skit kul!

galna bilder från igår på mina älskade tjejor 



ha en bra helg // Sara  ♥

November mys

                 Nu sitter jag och myser lite och slänger ett öga på nickelodion,hah. Har bakat en tårta till min kära far för det är ju fars dag imorgon. Lisa har tänt ljus i hela huset så mysigt. Nu ska jag snart dra ner till elin och jag och hon ska ha en liten filmkväll och mysa. Ha en fortsatt bra lördag :D




lots of love //sara ♥


lite spontan bio med min shadi ♥

                                                                         
 Hej hopp!

I morse gick jag upp vid halv sju. Tog busssen halv åtta och kom till skolan halft död för jag kunde inte sova , sommnade inte för en typ tre. Skoldagen var väll okej. När jag och shadi satt ibussen på väg hem så fick shadi nån spontan ide´ om att vi skulle dra på bio i så så blev de. 
Tog bussen in och manmma hämtade oss. OMG, vad kul vi hade. Den människan är för go!  
Först gick vi till bion och tog ut biljetterna till tin tin i 3D, hah. Vi skulle från början se svensson svenson men den gick visst bara på hälgerna så då blev det tin tin. Efter det så skulle vi gå på stan lite hade ca en timme på oss innan filmen skulle börja.
När vi gick där så möter vi syster Emelie med Jenna så där stod vi och prata en stund. Sen fortsate vi jag köpte ett par örhängen på glitter. Filmen var riktigt bra för att va täcknad. Det är värkligen värt att kolla 3D för man får en helt annan uppfattining av filmen då. :) Kvällen var riktigt bra och imorgon väntar en så jävla uppskatad studiedag ska bli såå nice att kunna få lite sovmorgon för nu är jag riktigt slut. 

HA DET BÄST // SARA  ♥



bio

sovmorgon :D

                                                                      Tjena !

 Igår stälde jag klockan på halv nio innan jag sommna, kan det bli bättre att vakna av att alla andra i familjen åker och veta att man kan sova två timmar till. Tog 10.10 bussen till frövi och hade bara två lektioner så nice.  Nu har jag gjort varmamackor, mums. I morgon har jag utveklingssamtal inte lika kul. 

// Sara ♥

2 november

Idag är det 2 november chit vad tiden går fort det är ju bara 3 veckor kvar till första advent :) Jag har faktiskt börjat skriva önskelista, haha. Vad jag önskar mig får ni se fram mot jul. Igår så var jag i örebro med konfirmationen det va okej vi kollade på två kyrkor så intresant or not men,men. Vi åt på max så det var ett +. Idag vet jag inte vad jag ska göra men det blir väll typ tv,dator & läsa linas kvällsbok II. Jag läste I:an den var bra och nu läser jag II:an den är ännu bättre (Y)

 


hehe  puss // Sara ♥