Du kan inte förändra någon annan människa än dig själv.

Tjena, tjena, tjena!
Kom på att det var ett bra tag sen jag bloggade... skyller på skolan. Jag har inte haft tid med bloggen under skol veckorna inga bilder har jag tagit heller för vad ska men ta på? Gör ju inte nå specielt mer än skolan så. Tänkte ta med kamean till Lisas fotbolls match idag, men glömde den så det sket ju sig. Dom vann med 4-1 mot Linde så, så dåliga va dom ju inte. Nu har jag pluggat lite fysik och sova, måste se utvilad ut imorgon ska ta skolfoto. :/   
 
  
                             
 (Jätte gammal bild på Fisa och Tove) 

Sanna ord är inte alltid vackra och vackra ord är inte alltid sanna.

Hööj..
Inte på toppen humör efter första dagen i skolan men, men. Gick upp 06:00 bussen kom 07:21 kom till skolan känndes fel och hade typ hanledar tid sen fick vi följa schemat villket inte var så kul med matte och fysik så här i början. Ah nu ska jag iaf ta det lungt och inte gö ett piss
p&k
  
Haha jag vill tbx! 
 

Det underbara är kort!

Jahopp, nu vet jag hur min sista kväll på sommar lovet blev, alltså som man kan va uppe länge. Har ängnat den på Lisas match i rynninge, städa rummet, bloggat och redigerat bilder.
Ja nu kommer den där frågan upp i huvudet vad har jag gjort den här sommaren...?
 
SOVIT, sovit på en badmadrass hos Tove haha, varit med David, ätit, datorn, ute, folk, cyklat, bio och picnik med Jennie, Hanna o Shadi, firat Elin 15 år, David 18 år, pizza, fiskat, Hellefors, Gränna, Motala, mini golf, bowlat, tta, solat, badat, Värmland 2 ggr.
Sen var sommarlovet slut ,OOh, noo.. och nu tillbaka till fröviskolan.  Sista året det har gått så jäkla fort, shit! Ah men den här sommaren har gått fort som f*n men den har varit ganska bra om jag tänker efter. 

Städat!

Heej!  
Städade nyss mitt rum välbehövligt det var kaos bland alla kläder o prylar men nu är de fint igen. Nu ska jag sätta mig o kolla på ett avsnitt av hem till midgård, haha de är så jävla bra.
 
 
 

tta

                                  Den här helgen var jag på tta med Pappa, David och Davids pappa, kul vare :)
 
 

Om du tror att du inte har någonting med jordens problem att göra, då är du ett av dem.

 
 
                    Tog bilderna i våras. Jag  vill tillbaka och ha hela sommaren framför mig, allt har gått så fort!

Next stop, Elin

Hej,
har varit i Örebro köpt idrotts skor till skolan börjar. Nu ska jag snart ner till Elin, har inte träffat henne på ett tag så det ska blir skita kul ;)
Hörs!
 
  
 
Råkade bli lite egopix ,hah

...

Hejsan bloggen!
Har krypit ner i min säng och har nyss kollat klart på filmen LOL. Såg den på bio nu tidigare på lovet, den är faktiskt rigtigt bra!  Nu ska jag nog lägga mig under täcket o sova rigtigt länge.
Godnatt, p&k!  
 

Den första kärleken är som den första snön, man ser spåren tydligt.

http://benmitkus.blogg.se/ värd att läsa! 

Det är våra brister som gör oss till människor.

Nu sitter jag här helt alone och tänt ljus i hela mitt rum.
Jätte mysigt men hade varit ännu mysigare om jag inte vore själv men så är ju fallet så jag gör de bästa av saken och lyssnar på lite gammal musik som gör att jag tänker tillbaka på gamla tider. 
 
 
 
 
 

Livet är som att cykla. För att hålla balansen måste du fortsätta framåt.


Smoothie recept

  
 
Blåbär & hallon smoothie!
 
1/5 dl blåbär 
1/5 dl hallon 
1 dl yogurt 
1 dl mjölk 
 
Mixa allt med en mixer. Häll upp i glas, KLART !
 
Du kan variera vätskan beroende på vilken konsistens du vill ha & om du vill ha lite sötare kan du mixa i lite vaniljsocker.