Julklappar

Tjena!
 Nyår imorgon det känns bara konstigt men det blir nog bra. 
Här är mina julklappar. 

Min jul!

Hejsan!
Jag känner att nu är julen är slut och att det blev en lyckad jul ,men det gick alldeles för fort. Fick massor av fina presenter. 
 

23 December

Julafton imorgon!
Jag fattar inte? Det har gått så himla fort. Mina äldre systrar har varit här och vi hade lite julklapps byte. Nu ska jag mysa ner mig i soffan och spela bingoltto med min älskade familj och bara njuta av att det är julafton imorgon. Hoppas ni får en trevlig dag imorgon med många paket och god mat.
God jul från mig ♥   
 

JULLOV! ♥

Hejsan! Jag fick jullov idag as skönt. Imorgon ska jag shoppa det sista julklapparna på marieberg sedan skjutsar mamma in mig till stan. Där jag ska träffa brudarna ,vi ska fria jennie med attt gå på bio och käka något gott. Vi slutade skolan idag ca 11.30 sedan har jag hunnit handla lite med mamma varit en sväng till David. Efter de kom jag hem och då bakade jag Lisa och Tove en massa julgodis, jätte mysigt!
 
 

Vinter ♥


 

Luciafirande

Ligger hemma i min varma sköna säng och lyssnar på julmusik på spotify. Mådde illa imorse så vågade inte gå iväg till skolan ifall jag skulle haft magsjuka eftersom det är de som går nu. Men mår bra nu så är nog ingen fara. Lussade ikyrkan igår mycket nervösitet men det var rätt kul ändå! Fick ett armband för att jag var med.            
 
 
 

Försöker blogga oftare!

Hejsan! Nu har Lisa fixat min design på bloggen. För att få mig att börja blogga igen. Fint blev de! Nu sitter jag i soffan och myser med David, Idag har vi bakat lusse katter och åkt pulka i backen hihi bara för att vi inte är vuxna än så passar vi på. Det låter töntigt men kul vare. Imorgon är det lucia i kyrkan men det kanske inte blir något för vår ledare är sjuk. Får se hur det blir hoopas på det bästa!
 
 
MIn efterblivna katt 

Känner mig som död!

Haloo här kommer hon som suger på att blogga ofta! 
Idag har jag varit iskolan som vanligt. Jag är hur skoltrött som hälst. Har typ panik varje skoldag och villl bara rymma ut ur min egen kropp har inte kännt så någonsin. Men nu känns de så.  Lov snart får ta att hålla ut! Jag är med i Fellingsbro lucia i år. Så nu ihelgen är det fullspäckat schema. Det vill jag också bara rymma ifrån, haha för är så nervis. Vi har tränat hela veckan sjungit,sjungit och nu är man helt slut. MIn fina vän Elin blev lucia jag är jätte glad för hennes skull och för att jag slapp, hihi ;) 
 
Men hejdå ska ta o runda av nu natti!
 

Saaaknar!


 
                                                                  Bara för att va lite busig, ful som få