stämmer in på mig i allafall :)


Den som inga byxor har den får gå med rumpan bar!

Heejsan !
Nu sitter jag här och surar för mina favorit jeans sprak när jag satte mig i sängen. Vet f*n inte hur det gick till?? Så nu vill jag inte gå till skolan imorgon för dom andra jeansen jag har trivs jag inte i. Men man kan ju inte bara vara hemma för att man inte trivs i sinna kläder :( ååå jag kommer dö för jag älskade dom ju ♥ r.i.p mina jeans! Haha ni tycker säkert det låter skit töntigt och störd i huvudet men så känns det just nu= skit!:(

Var i örebro igår ju och handlade byrå till Lisa. Men dom var på rea så det blev en till mig med, jihoo! Får väl glädja mig åt den en stund. Men när jag tänker på byrån så tänker jag på mina jeans :( Ah,ja ni vill nog inte höra på mitt syk bryt någe mer så ni får ha en bra kväll
 kram // Sara ♥



så blev det!


Vårjacka

Min nya vårjacka!


Örebro igen ;)

Jag har värkligen stält om på dygnet det här lovet. Det kan bli kämpigt att komma upp i rätt tid i morgon bitti. Ja som sagt ska jag till örebro idag igen haha.Vi ska köpa en byrå till Lisa på IKEA. Vi har ränsat hennes garderob men hon har fortfarande för mkt kläder hihi:) så då blir det en större byrå.
 

    Bye,bye alla fina! ♥


Örebro

Hejsan!
Idag har jag och mamma varit i stan och shoppat lite. Vi hittade lite fynd och så.
Jag handlade en topp, en ring och ett par örhängen, super nöjd med dagen :D Vi åt mat ficka och bra hade det super skönt untan sträss och massa måsten. Ikväll händer det inget specielt för mig i allafall, blir att kolla melodifestivalen och ta det lungt inför skolstarten.

  

Ha en bra lördag kväll kram// Sara ♥


HETINGAR!

  
 


NAIL POLISH BY H&M


Målade naglarna idag!
 Älskar färgen men inte riktigt samma nyans som på bilden.


Cupcakes bakning!

Nu är klockan 23.35 och jag och min syrra har tråkigt så vi ska baka Cupcakes. Vi är ju sjuka :D
Ni får se resultatet om en stund!


Allt det vackra är kort

Hej!
I kväll kommer Elin hit runt 18.00 och vi ska äta lite mat och kolla på någon film tror jag. Får se vad som händer imorgon har ingen aning. Har lite ångest det är slut på lovet snart vill inte till baka till skolan och den skiten:( Men jag får väl se fram imot min 15 års dag!:D   

Ha en bra torsdag kväll allihoppa ses!

¨


 Ego pix!


Bubbleroom!

        
Kunde inte låta bli att beställa hem  dom här små sakerna ;)

Två ord, Big brother

Har inte bloggat på länge men det börjar bli trögt det här med bloggen och att jag känner mig tvungen att blogga hela tiden. Men jag har bestämt mig för att blogga när jag har lust för det. Lovet börjar imorgon så nice så jag vet inte vart jag ska ta vägen,hah! Har inget in planerat på lovet mer än att Shadi ska komma över på tisdag.
I lördags var jag och tjejerna hemma hos Hanna och käka middag och mös till det ordentligt till melodifestivalen, trevligt,trevligt!
Nu har jag och Lisa kollat på första avsnitet av big brother. Det är som reklamen säger man blir fast. Nu ska jag ställa klockan på 01.00 och se den sädningen då haha, vad gör man inte på lovet! ;)
Sov gott allihoppa!
Bild på mig och Lisa innan skolavslutningen.

TJENAMOSS!
Jag börjar med att säga Grattis till Hanna hon fyller 15 år idag. Jag hoppas du får en bra dag osv..du ska veta att du är en så fin vän gumman! ♥
Igår var det alla hjärtas dag och den firade jag alone med massa matte plugg.:( Hade matte prov idag omg när man har matte prov så märker man ganska fort att man måste ta tag i skolarbetet på allvar nu. Så nu har jag pluggat sen jag kom hem fysik, glosor och so "herre" vad det snurrar i skallen:S ska nog plugga en liten stund till sen blir det min bäste vän tv:en hah!
Bye♥


weekend

Jag har varit förkuld och febrig hela helgen. i fredags efter skolan åkte jag och hadi in till örebro och shoppa. Jag fick med mig lite fynd. Igår så hjälpte jag mamma och pappa att flytta åt en kompis till dom. På kvällen blev det melodifestival mys framför tv:en. Gud vad glad jag blev när Ulrik gick vidare. Jag tror Lisa ringde och rösta på över 500 kr på honnom,hah. Nu ska jag käka lite frukost och sedan plugga massa matte. Jag har matte prov i morgon! 


Feber :(

Jag vaknade vid fyra inatt och mådde skit dåligt så jag tog en iprem och somnade om. Men imorse så mådde jag fortfarand skit så jag är nu hemma från skolan på dåligt humör och feber med hals ont, inte kul. Jag vill bli friks på momangen för imorgon ska jag och shadi shoppa efter skolan! Shadi och jennie ringde nyss och undrade hur det var med mig så söta blev lite bättre nu kke, hah!
Någon som vet någon bra dunder kur ? :(


Det som inte dödar mig blir jag ju starkare av!

Haloj!
Kom hem tidigare från skolan idag med fick håltimme på fysiken ,rätt skönt faktiskt. Den här eftermiddagen ska jag lägga mycket tid på att plugga glosor, inte så kul. Nu ska jag äta lite.
Kramisar//Sara ♥



bjuder lite!


Läsvärt!



  Älskar killens blogg läs den!
http://joakimlindqvist.devote.se/


Tre killar,två tjejer en kaffebar

Just nu sitter jag och läser i boken Baristas första boken skriven av Denise Rudberg som även skerv Tillsmmans böckerna. Ska läsavidare. ses, kram ♥


Hemma hos Hanna

Tjenare!
Nu sitter jag hemma hos min Hanna och käkar choklad och myser. Vi fick håltimme dom sista lektionerna, då slutade vi runt 12, skönt! Imorgon är det skola som vanligt igen... Får se vad jag hittar på då. Nu ska jag fortsätta mysa med Hanna!
Bye bye! ♥

Så här är jag!


Super kväll!

God morgon eller vad man ska säga.
Det är morgon för mig i alla fall gick upp nu och har tagit en dusch och nu ska jag äta lite frukost med morfar och Ann dom kom nyss. Idag ska jag gå på en utställning och sen till kyrkan på gutstjänst. Kvällen i går blev super mysig vi satt och pratade hela kvällen och åt en massa gott! 

Nu ska jag gå och äta frukost. Se you! ♥









Till födelsedagsbarnet nu då!

Nu kom jag hem från skolan och på min säng låg en ny one pice! Jag beställde den som kom nu förut men då fick jag fel så nu fick jag helt plötsligt två så pappa tog min andra,det ser så kul ut. Han sa att den här kommer jag bo i, haha. Nu ska jag snart ta mig ner till fellingsro och hem till Shadi och hjälpa till lite inför kvällen.

Hoppas alla får en super bra kväll. Det lär ju jag få i allafall! :D





¤

kul att hela jävla datorn däckar 
när jag hade sutit och kämpat med ett inlägg :(

Nu sitter jag här och ska försöka plugga lite för vi har so förhör och matte diagonos i morgon. Jag trodde jag skulle dö imorse när jag vaknade för jag var så jäkla trött,drog på mig mjukisarna och raka vägen till skolan. Där jag halv sov mig igenom första lektionen.

I morgon är det fredag och Shadi fyller hela 15 år ett stort GRATTIS till dig gumman, du betyder mkt och jag älskar♥dig tjejen! Hoppas vi får en bra kväll hos hene imorgon med tjejerna. nu ska jag återgå till mitt roliga pluggande,se you later :D

lite galna minnen tillsammans: