Vänner är som stjärnor man ser dom inte alltid men man vet att dom finns där ändå.

Tjena moss!
Har äntligen fått träffa min Tove. Det var ett bra tag sen men nu så är hon här och ska sova kvar. Jag och Lisa åkte ner till henne och åt på pizzan. Efter ett par timmar fick vi tråkigt och tog busssen hem och satte oss i båten åt kakor och bara chilla. Imorgon drar vi till linde, yää!
 

ÖRMALMEN

 

Lite nya inköp


Du är så galet bra ♥

Hej svejs!
Jag tänkte slänga in ett inlägg nu. Ska till örebro snart och handla present till min 18-åring. Han fyller nämlingen nästa vecka. Shit det är svårt med presenter till killar, men tror att jag har en bra ide så det ska nog bli bra. 
 
Lovet börjar lida mot sitt slut och jag får ongest. Jag vill inte börja nian och komma tillbaka till alla jäkla rutiner men livet går vidare och det är bara att försöka hänga med. 
 
 
(snabb bild från webbcam)

ÄVEN OM SOLEN GÅR NER ,SÅ KOMMER DEN GÅ UPP IGEN

 
Lite bilder fårn den här sommaren 

PHOTO BY ME.Kanske skulle låta John Blund komma regelbundet!

Gick upp för sådär för tre timmar sedan och nu nördas det lite sims3. Sen blir det att laga lite tacos med den jag älskar!
 
    
 
 ♥ Kolla vad jag hittade LIsa!

OM KÄRLEK VORE EN TID, SKULLE JAG GE DEJ EN EVIGHET.

Tjenamoss!
Nu har vi kommit in efter varit ute ett tag och käkat ben & jerrys. Nu blire att "lana" eller vad jag ska kalla det jag kommer ju inte spela men ni fattar. ;) 
 
 
 
 ♥ bilder från instagram follow me @saraakleber

Lan på G.

Som rubriken lyder är det lan på G. Det blir nog som så att när "the boys" har träning drar Jag ,Lisa och Tove och käkar Pizza och sen blir de lan inatt!

Gränna!

Kom hem igår efter att ha varit i Gränna med Mamma,pappa & David!
 
Puss// Sara ♥