Mina klackar till avslutningen.


Min helg i bilder!

                 
 
   
Lördagen spenderade jag på Marieberg med mamma, pappa & Lisa. Det blev många nya inköp, nöjd blev jag med! 
 
Söndagen så byggde vi allihoppa här hemma en spalje! Haha vad det låter töntigt men bra blev det och kul var det.

Hos Elin

Hej är just nu hemma hos Elin vi jobbar med no fördjopningen, blir as bra vettni ska blogga om min helg imorgon efter skolan nu ska vi fortsätta med vårt kram Sara och Elin ♥  
älskar kvaliten på bildera
 
 
 

Gubbar

Åt det godaste i världen idag, summer feeling!


Palla rubrik!

Tjenare
Det är dom här inläggen på bloggen jag hatar men skriver ett sånt iallafall för jag har rätt tråkigt.
Idag har jag varit i skolan som vanligt. Har inte så mkt att säga om de utan allt är väl som vanligt med en massa jäkla nationella prov som sitter i röven ,Haha orkar bara inte mer prov! Jag längtar så efter lov så ni kan inte ana. Aja nu ska jag fortsätta med mitt ,att ha lagom tråkigt (y)


Iphone 5 ♥

 Jag är överlycklig, har äntligen fått en ny mobil det var jag verkligen i behov av eftersom min gamla samsung lagga hela tiden och var ganska seg. Nu är jag supernöjd och glad förutom att jag är hur förkyld som helst och missat en massa iskolan ! Har två nationella prov i veckan som kommer, önska mig all lycka i världen! ;) ♥ 

Varje sår lämnar ett ärr, och varje varje ärr bär på en historia , en historia som säger: Jag överlevde!

Sitter så här på senheten och pluggar lite smått. Är sjuk och har känt av att jag skulle bli det hela veckan. Har varit trött och hängig, jätte jobbigt! Vill absolut inte va sjuk blir så mycket efter i skolan men de är väl bara att kämpa på ändå. Imorn är det Fredag och jag kommer nog slappa i sängen hela helgen det kommer suga purjo!! Aja hejdå ♥
 

Dag 4: Mitt dröm boende.

Tumblr_m8f0mehkdm1qm8ysho1_500_largeTumblr_mjek66lpuq1rv3sfko1_500_largeTumblr_lwoycybhd91r7b6zco1_500_largeTumblr_miy0eshvuh1rmxltdo1_500_large

Dag3 :En bild på ditt rum.


Fler bilder från Stockhom.

 

Stockholm!

Tjena!
Som rubriken lyder så har jag tillbringat min fredag i stockholm. Vi var på tekniska museet och i riksdagen och en sväng på stan. Jag köpte mig ett par shorts. Dagen blev lyckad trots vädret som inte var de bästa. Nu har jag nya fina minnen! 

 
                                                     
 

Dag 2: En bild från en sjukt bra dag i ditt liv.

    
BIlden är på världens bästa pojkvänn, jag älskar honom så ortoligt mycket! ♥
 
Det som gör den här dagen så bra är för att det var sommarlov. Jag ,David,Tove,Lisa och mamma åkte till Karlsadad för att shoppa och åka hem till min morfar som bor utanför Karlstad. Där spelade vi fotboll, åt och körde traktor, haha! Den dagen var så sjukt mysig och rolig längtar tillbaka som fan!
Det är den dagen jag tänker på när jag tänker tillbaka på sommarn 2012.                                                    
 
 
 

NEW IN

                 

########

Hejsan allihoppa! Jag kom hem från skolan för en stund sedan. Vi hade som sagt nationella idag, tror det inte gick så bra men man kan ju inte gör mer än sitt bästa.
Imorgon bär det av till stockholm för min del... med skolan alltså.  Vi ska till riksdagen på studiebesök och sedan på tekninska musset men det bästa av allt att vi har lite egen tid på stan så det blir nog god mat och titta in i lite butiker!  
   
    Har brist på bilder!!!!!!!

Dag 1: En bild på dej för ett år sedan.


Sjuk dag!

Hej, sov inte ett piss inatt så sket i skolan idag. I morgon har jag nationella, yeeey så kul. Jag sov ända till typ 13.00 idag. När jag hade vaknade till så pluggade jag so sedan  kom Tove och Lisa hem. När dom kom hem till sjukt trötta mig så åt dom upp mina toffife... och så käckade vi kladdkaka med hallon, så himla gott!