Tiden bara går.

Snart har mer än halva sommar lovet gått vilket ger mej det hemskaste som finns.. ångest. Har inte hänt så mycket på mitt sommarlov.. Jag har bara solat och badat. Fast det är ju alltid något.  
 
Tänker skriva lite om en sak jag ofta tänker på!   Det är många ungdomar som seriöst kastar bort sina liv på ingenting! Ja ni fattar nog vad jag syftar på fel umgängen och vad allt med de leder till. Man kan välja vilka man ska umgås med och varför välja helt fel? Bilda relationer med människor som som inte är bra för en. Jag är sjukt glad och tacksam över att jag haft det relativt lätt och haft bra, fina vänner och sluppit hamnat i problem. Önskar fler ungdomar kunde få ha det så.      
 
                                                                     ♥
 

Wish you were here.

                                                                      (Gammala bilder)
Imorgon kommer min kärlek hem från Danmark! Saknar honom. Alltid lycklig med honom på ett sätt som inte kan beskrivas. Vi har det bäst ihop och de är jag sjukt tacksam över för det är inte alla som får det som vi! ♥  
 

Summer feeling

 
 
 

Vänd ditt ansikte mot solen, så faller skuggorna bakom dig

 

Efter träningen

 
Tränat för en stund sedan. Det var riktigt jobbigt idag men nu är det gjort.Så nu sitter jag här och gottar mig. Titta gärna in på min instagram @saraakleber . Ha en fortsatt bra dag allesammans! ♥

Jag och min man kan!

 
Bara för att uppdatera här lite så får ni er en titt på mitt sommarlov. Hittills har jag och David lagat massa konstiga maträtter. Faktiskt riktigt kul!