Stockholm shopping

 
Åkte till stockholm med Mamma Pappa och David i onsdags hittade lite fynd. 
 
 
 

Midsommarafton

 
 
 

Träna!

 Hejsan!  
Dagen gått sjukt sakta.Jag gick upp ganska tidigt och följde med mamma för att handla, sedan har jag städat mitt rum. Lisa åkte på campingsemester idag och ska vara borta en vecka. Vi har nog aldrig varit i från varandra en hel vecka förut, haha. Imorgon är det midsommarafton ska fira de med min familj och min pojkväns familj vi ska fiska och göra midsommarstång. Drar snart och tränar ska bli skönt, länge sedan nu vilket inte känns bra men de är bara påt igen. Hörs! :)    
 

Studenten 2013

 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 

Avslutning/bal

Jag slutade nian i torsdags. Det är en dag jag alltid kommer minnas. Känslorna var så enormt blandade. Glädjen av att veta att det stod ett så sjukt efterlängtat sommarlov på tur och att grundskolan låg bakom mig. Lyckan av att jag hade klarat av grundskolan.. och om jag får säga det själv, perfekt! Jag är faktiskt stolt över mig själv.  Ångesten och det som gjorde mig förvirrad var att alla skulle börja nya liv med nya skolor, nya vänner och att allt på högstadiet bara var slut.

 Avslutnings kvällen blev lyckad, alla var så fina och uppklädda. Jag kommer minnas högstadiet som en bra tid i mitt liv för jag fick dela den med en underbar klass och underbara människor. Visst det var absolut inte bra alltid men ofta och när jag väl var där så hade jag roligt.

 Tänker inte på det innan det är försent!

Att livet ska gå så fort imorgon går jag ut nian har blandade kännslor !
 Jag ska se ut så här fast då ska jag såklart vara sminkad med!