Ben & Jerry´s

 Vaknade imorse och kände mig inte så bra men jag pallrade mig iväg till skolan ändå. Jag orkade bara halva dagen så David kom och hämtade mig och på vägen hem stannade vi och köpte glass. Tyckte jag kunde unna mig det. 

Äntligen helg!

(En liten titt på mitt rum) 
Hejsan! Mitt liv består av skola och plugg nu. Jag gör seriöst inget annat.Så fort jag kommer hem från skolan så sätter jag mig ner med en massa olika läxor. Det känns så himla skönt med helg, så ni fattar inte! Men ska förstås plugga i helgen med.. Förstod faktiskt att det skulle va hårt på Vård och omsorgs programmet och det är det värt. Blir ju undersköterska på tre ynka år. Ser verkligen fram emot att få gå ut på praktik. Älskar klassen och allt känns toppen utom att dagarna är långa och jag är så himla trött. Jag har inte samma söndagsångest längre som när jag gick på fröviskolan det är så sjukt skönt. 

New in.

 
                   Allt från HM! Tycker jätte mycket om bh:n och trosorna.

You never know how strong you are until being strong is the only choice you have.


     (Jag och Lisa mumsade på det här tidigare idag)
Dålig uppdatering här på senaste tiden. Skolan har ju börjat och allt plugg bara rullar in så det finns inte så mycket tid till annat. Jag trivs iallafall jätte bra med klassen trorts att det bara är tjejer. Imorgon ska jag och David in till stan och fixa lite grejor ;) Ha en fortsatt bra helg allihoppa!