Godmorgon

Gick upp runt tolv och gjorde frukost. Det blev smothie med banan äpple och blåbär, super gott. Älskar vädret del är strålande sol. 

PåskaftonHej! Blir ett kort inlägg. Ber om ursäkt för alla tråkiga mobil bilder. Ska försöka använda min kamra mer. Åt påsk lunch hemma idag! Efter maten åkte jag, David och Lisa hem till David för att laga middag och kolla på film det blev en lyckad dag! 

Påsklov


Äntligen har lovet börjat! Det började med lunch på bellas i Linde sedan hem en sväng efter de hade jag och Elin lite tjej mys. Idag har väl det inte hänt så mycket jag och David har bakat och lagat lite mat ,mys värre! 

Min dag

Min nya jumper från H&M 
Hejsan! Var i skolan idag som vanligt. Skrev prov om matspjälkiningsorganen något av det jobbigaste proven hittills. Har ännu ett prov imorgon sen går jag på lov. Det ska bli så himla skönt ska ni veta. 

Äntligen!

Hejsan! Får väl ta att skämmas lite. Har ju inte varit någon vidare bra uppdatering här på länge. Får skylla på att jag inte haft tid, hehe. Har faktiskt haft lite fullt upp och glömt bort bloggen. Det är mycket i skolan jag tränar så ofta jag kan. Tiden som blir över vet jag inte vad jag gör av. Helt ärligt har jag väl tröttnat på att blogga. Men det är väl ingen bra ursäkt kanske. Ska bättra mig!