happy new year!

Tumblr_lx176elijz1r0q2uqo1_500_large

Tumblr_lwve16var51qbhyf6o1_500_large


14:39 Fredag

Jag kom på att det har varigt lite blogg torka här ett tag men nu blir det ett inlägg. Det har hunnit hänt ganska mkt här under veckan. Shoppat lite undet mellandags rean och hittat lite fyn. Jag träffat shadi en kväll och vi hade en liten film kväll. Det var mysigt ! Men i morse så sov jag ju så klart till typ tolv och jag vaknar av att det dunkar på dörren  jag går och öppnar där står det en kille med ett packet och i packetet var det min och syrrans one pice. Men när jag öppnar var det fel one pice till mig så nu vet jag inte om jag ska spara den som kom eller sicka till baka den och få den som är rätt.Det jag har nu kallas för beslutongest!!:(('
 Ikväll ska men träffa hela tjocka släkten !



Det är ju inte den jag drömde om precis ska jag skicka tillbacka den tycker ni ??


Här är bilder på mina fynd!






LOTS OF LOVE //Sara ♥


Film tips!

Jag fick den här filmen i julklapp den är riktigt bra.Jag rekomendrear den till er som tycker om sorgliga filmer.


Lite små roligt kke?

haha, lite rolig är den ju!


God jul alla i efterskott !

Gjorde inte något inlägg i går men,men. Hoppas ni haft en bra jul osv.
puss //Sara ♥

DAN FÖRE DAN

Idag har hela familjen åkt till Arboga och tog en julfika på konditori Saga. Jag och Lisa har bakat massa julfika hela efter middagen till i morgon blev en massa olika sorter till och med jul glass. Om unge fär en halv timme så är det dags för bingolottos uppesittar kväll.Hela familjen ska spela så nu hoppas vi på att vi vinner något. Nu är julskinkan färdig, julgranen klädd och det luktar jul i hela huset så nu börjar det kännas som dagen för julafton. (Y)
Ha en riktigt bra kväll kramis // Sara ♥

JULLOV, I LOVE IT

TJOHO!
Kom hem för ett tag sen från marieberg, jag mamma & Lisa har handat lite jul klappar. Nu är det ju jullov så jäka skönt. (Y) Åkte till skolan som vanligt i morse fick mina första betyg och så sen kom bussarna ca 11.00. Var lite nervis eftersom det var minna första betyg men det gick bra blev godkänn ialla ämnen villket är bra! Nu har jag slagit in alla julklappar så nu är jag i fas inför den 24 har bara städning och sånt tråk kvar.
lite bilder från dagen
Fick julkort av minna sötnosar idag också!!!
Ha en bra början på lovet så länge, ses ♥

studiedag med Elsas värld

Nu sitter jag här i min säng med Elsas värld påslaget på tv3 play ,det äger ju! Idag ska det bara vara lungt inte göra något specielt alls så nice.

Har ni sätt att jag har ny design ?
Har inte så mkt mer att säga så bye, bye!

Värt att titta på

Själv kan jag inte sluta garva ;)

♥ spola fram till 2:43


spontan konsert! :D

Idag har det inte hänt så mkt, men igår däremot jag vaknade av att pappa väckte mig vid halv ett och sa att det var telefån till mig. Det var min granne som undrade om jag vill följa med på konset med Eric saade och massa andra man tackar ju inte nej till ett sånt erbjudande. Satan vad glad jag blev. OMG jag dog.
Jag har haft lite smått ont i halsen idag av att jag skrek lite mkt igår men sånt får man ta.;)ERIC SAADE han är ju för snygg!Håva in lite autografer också fast inte Eirics för han skrev inga pga säkerhetsskärl:(
Nu ska jag nog fixsa lite sker sen blir det tv:en. Imorgon är det studie dag så nu går jag bara två 1/2 dagar i skolan innan jul lovet så nice.
lots of love// Sara ♥

Lucia

Imorse väckte mamma mig och gjorde frukost med lussebullar & pepparkor.Det var riktigt mysigt sen tog jag bussen till skolan och kollade på skolans lucia:D I söndags var hela familjen och kollade på fellingsro lucia.
Tack å hej det var allt från mig ;)

Ska ta tag i saken!

Vad tycker ni om att ja tänkte börja video blogga lite? Ni får bli bättre på att komentera, var inte rädda för jag ''bits'' absolut inte! Det är bara kul om det rullar in lite komentarer då och då.
Idag har jag varit i skolan det finns inget specielt att dela med sig av den händelsen alla vet ju hur det är i skolan. ;) Men jag måste ta tag i lite plugg och sånt nu eftersom jag varit sjuk. :( Inte alls så kul men måste göras. Dagens humör har inte varit det bästa heller, halv sur och irriterad men nu ska jag också ta tag i humöret annars kommer jag bli ett emo eller nåt känns det som.hah.
Hoppas ni har haft en bättre dag iaf..
lots of love//Sara ♥

första video inlägget



blev inte så bra ljud men,men..

Försöker friskna till !

Har varit hemma från skolan i två dagar och idag hade vi studie dag,jag fick en dag till att friskna till på villket var tur annars skulle jag fått så mkt frånvaro. Imorgon är det skola igen. Imorgon kväll ska Elin komma hit och det ska bli 'skoj'! Idag har jag inte hunnit gjort så mkt mer än att gått en promenad,för jag tänkte att jag behöver nog lite frisk luft efter att ha setat inne två daga i sträck. Vaknade vid halv tolv så timmarna har gått fort. Snart kommer nog pappa hem och då saka jag och han laga lite mat tillsammans, det blir lax och potatis klyftor. 

lots of love // Sara ♥

PICTURES TAKEN AT THE RIGHT MOMENT !


Humöret på topp

Har varit i skolan idag som vanligt, var lite små segt. Jag sommnade när jag kom hem men efter en timme vaknade jag av att Lisa skrek rakt ut det snöar. Jag är så sjukt glad att det snöar så humöret är på topp.
Här är min önske lista:

en parfym
♥ sims 3 pets
♥ massa godis
♥ cd Melissa horn
♥ one pice
♥ film: jag saknar dig
♥ film : never say never
♥ pengar
♥ twilight böckerna
♥ högtalare till datorn
♥ massa present kort
♥ smycken
♥ Det  var allt för mig tack & hej

Andra advent på marieberg

Andra advent tillbringade jag på marieberg med Mamma och Lisa.Jag handlade lite julklappar och föddelsedagspresent till mamma. Jag skulle igentligen gått på gudstjänst eftersaom jag konfimerar mig men jag tog sovmorgon istället. Imorgon är det måndag = sovmorgon så nice .Nu ska jag se julkalendern den äger tycker jag.
lite bilder från idag :
Lots of love // Sara kleber ♥

Inte fel med lite jul mys !

                     Nu har jag och familjen druckit lite glögg och ätit peparkakor & julmusiken på skruvad nu har jag fått in julkänslan lite i allafall. Jag har gjort det lite mysigt på mitt rum med en ljusslinga. Igår var jag ju på svampen i örebro och åt julbord & idag hr jag kollat på när Lisa hade street dance uppvisning.Dom var riktigt duktiga. 

                                       

Ha en bra lördag // Sara Kleber ♥


Hemkommen från skolan !

                        Nu är jag som sakt hemkommen från skolan. Det är fredag och jag älskar fredgar ♥
                      I Kväll ska hela familjen åka på julbord med Anki, Amanda och alice det ska bli kul.
                               Det har fortfarande inte kommit någon snö jag får damp,jag vill ha snö nu .slut!
                                             I morgon ska jag kolla på Lisas street dance uppvisning.






ha det bäst //Sara kleber ♥