Stranden


Tjenare! Jag och David ligger och vilar här på hotellet. Vi har varit på stranden idag och det blåst jätte mycket. Imorgon så ska vi till emporia, längtar! Vi glömde ta med datorn.. Fattar inte hur vi kunde glömma den så det blir inga roliga inägg innan jag kommer hem. Ha en bra dag alla! 

Skåne imorgon.

Hejsan! Har varit och tränat är helt slut nu så jag ska gå och duscha. Imorgon runt lunch åker jag till Skåne ska bli så kul är riktigt förväntans full. Men kommer sitta 6 mysiga timmar i en bil. Jag ska ha en riktigt bra helg. På söndag ska ja shoppa på emporia innan vi åker hem! Kommer nog handla på mig en del. Kommer försöka blogga på hotellet om David vill låna ut sin dator för pallade inte ta med mig min.  
Ha det bra alla!

På väg till skolan.

Godmorgon.. Är på väg till skolan tredje dagen efter lovet är iallafall mer utvilad idag än i måndags och tisdags då var jag tröttare än någonsin. Måndagen blev en ganska dålig dag men gårdagen gick fort och kändes bättre. Jag har tagit ledigt från skolan på fredag för jag ska åka ner till Skåne med min pojkväns familj för att hälsa på hanns syster det ska bli kuligt! Ha en bra dag alla!