Penselset

 
Hejsan! Fick en sen julklapp idag. Smik penselset något som jag verkligen behövde. Och inte jätte kul att köpa själv. Jag är iaf jätte nöjd men nu måste jag bara ta reda på vad alla olika penslar är till för. 

Fredag.

 
(Min mellis, åt kesella igår till lunch börjar bli lite enformigt men gott)
Hej!
Skönt med fredag igen. Veckorna bara rullar på i världens fart. Jag hinner kanppt med det snart är det sportlov. Kom hem från skolan ca 13 tiden. Vi har bara två lektioner på fredagar så det är väldigt skönt.trotts det hade jag väldigt svårt att konsentrera mig så det blev inte mycket gjort. Ikväll ska jag mys med min älskling och bara ta det lungt. Borde pluggamen tror det blir svårt får nog ta tag i plugget imorn ist. Ha en bra fredag!
 
 

Vinter hos mig.

 

Mys dag.

 
Hejsan!
Idag är jag ledig från skolan för att det är en gyo-dag för dom som går i niondeklass typ. Det är himla skönt. Så jag tog en sovmorgon fram till tio sedan har jag ägnat dagen åt att plugga. Vi har prov om ca 2 veckor och jag är ute i god tid, haha. Ikväll ska jag försöka komma iväg och träna. Men igår när jag sprang kände jag mig väldigt konstig i luftvägarna är rädd att jag bär på en för kylning som inte bryter ut. Men ska nog träna ändå vill verkligen inte tappa motivationen nu när jag äntligen kommit igång.  Kram!
 

Till oss blondiner.

(Finns hos kicks för ca 150 kr)
 
Mitt hår får en varm ton på vintern som skiftar i gult och det trivs jag inte speceillt mycket med. Jag tycker det är finare om jag vore mer blond isätller för gul. Så då köpte jag silver shampo.
Det gör mitt hår blondare för att det tillför ett lila pigment och det lila pigmentet neutraliserar det de gula tonerna och håret får en kallare nyans.
Jag har använt schampot de två senast gångerna jag duschat och redan efter första gången såg jag resultat!
Så jag tipsar om det här schampot om man vill få bort gula nyanser i sitt blonda hår!

Skola imorgon.

 
Ja imorgon är det skola igen. Känns konstigt eftersom jag hade praktik innan jullovet började så det är ca 8 veckor sedan jag hade en riktigt dag i sokolan. Men nu är jag riktigt utvilad och är lixom inte trött på plugg eftersom jag har varit utan plugg på jätte länge. Men jag vet att när jag sitter på bussen imorgon bitti så kommer det kännas som att jag inte har varit ledig någonting alls. Har typ panik för jag vill ha på mig något nytt till skolan men jag tycker att inget av det nya passar till skolan just imorgon.  

Mot nya mål.

(Frukost idag)
Hejsan! Jag hart inte uppdaterat någonting under jul och nyår. För jag hade lite fullt upp med allt firande. Jag har haft en bra jul och ett bra slut på 2013. Mitt nyårslöfte är att jag ska ta hand om min kropp träna och äta mer nyttigt. Känns som jag fått en bra start iaf och jag hoppas det fortsätter så. Det är svårt att känna sig motiverad till träningen men de ska jag kämpa för!