Min alla hjärtans dag.


Jag och David hade jätte svårt att bestämma oss för vad vi ville göra tillsammans på alla hjärtans dag. Tillslut kom vi framtill att vi skulle gå ut och äta på pizza hut. Jag hade tidigare aldrig varit där så visste inte hur det skulle bli. Men det blev lyckat var så gott och  mysigt. 


Muffins.

 
Hej!
Idag fördrev jag & co tiden med att baka muffins med Lisas muffin maker. Dom blev goda. När dom blev färdiga så städade jag mitt rum. Det var helt kaos men nu är det fint igen. Det är ju måndag imorgon och idag har jag haft sån himla söndags ångest. Jag är så trött på skolan. Men nästa vecka är det sportlov så jag får kämpa mig igenom sista veckan. Nu ska jag sova så jag är utvilad tills imorgon, godnatt! ♥

Pannkakas brunch

 
Hej! Vaknade som vanligt ganska sent tror klockan var runt elva. Så jag, David och LIsa gräddade pannkakor. Det blev så himla gott. Jag älskar pannkakor med sirap och frysta bär. Nu ska jag plugga matte inte roligaste sysslan på en lördag men måste man så måste man. Ha en bra lördag! Kram ♥  

Mitt fönster.

 

Nytt


 

När jag är sjuk.


Hejsan! Blev ingen skola för mig imorse ligger här i sängen utslagen och försöker läsa men har somnat några gånger under tiden. Blir nog inte mycket gjort den här fredagen. Puss! 

Palla vara så himla nyttig.

 
Hejsan!
Hela min familj och min pojkvän har varit förkylda senastre veckorna. Men jag var så gald att jag inte blev sjuk. Men redan imorse var jag extra trött men pallra mig iväg till skolan för att vi hade prov. Jag kände efter lunch hur jag började darra och kallsvettas så jag åkte hem en timme tidigare. Men jag vill verkligen till skolan imorgon så ska åka sdit hur dålig jag än är.Måste säga hejdå till Elin som ska till Thildand på lördag. Nu har jag varit hemma en stund och tjockat mig med nutella. Ska nog sova en stund nu jag är helt slut i kroppen. Ha det bra alla.