Ett sunt lov.

Hejsan! Jag har lovat mig själv ha ett mer sunt höstlov så jag har börjat varje mårgon med havregrynsgröt.  
I tisdags gick jag en PW på 9,5 km och idag på morgonen ca 6 km. En väldigt skön start på dagen nu ska jag hoppa in i duschen och sedan kommer mamma och hämtar mig när hon har slutat jobba för vi ska åka och handla lite mat. Ha en bra dag alla! 

NEW IN

 
 
 
 //JEANS/ 150 KR // RUT. MF//
                                         
 
//LÅNGÄRMAD TRÖJA // 69 KR ST //
//RUT.MF // VERO MODA//

Lite shopping.Jag sitter i bilen på väg hem från Marieberg. Blev en dag med lite shopping tillsammans med mamma och Lisa , mysigt. Jag köpte bara rea plagg, haha typiskt mig. Jag måste spara på stålarna för att jag ska till emporia nästa fredag ! Där går det nog åt en del pengar. När jag kommer hem ska jag mysa med David och ni får ha en bra kväll! 

Jag vet inte vem jag är men jag är din.

 
 
 
 
 
 
 
 

New shoes.

Har äntligen köpt mig ett par riktiga skor. Dom senaste tre åren har jag använt converes året runt. Kände att det var dags att lyda mamma och köpa mig ett par riktiga höst / vinter skor.

MIna två ♥

 

HÖSTLOV!


Hej! Nu har jag äntligen höstlov. Det känns så himla skönt. Jag har väl inte planerat att jag ska göra något speciellt på lovet men det känns skönt. Jag ska vila upp mig ordentligt för att få lite ny energi. Jag har varit så himla slut nu senaste veckan. Idag var jag i skolan som vanligt. Sista lektionen hade vi prov i medicin, hoppas det gick bra. Jag ville skriva så mycket mer som jag kunde men var inte några frågor på det, synd. Efter provet gick jag och Elin och tog en fika så mysigt sen tog jag bussen hem. Nu sitter jag och David framför idol med varsin dator,hah så sociala, Ha en bra fredag kväll!
  

Fredag 11/10-13

 
 
 
 
Hej! Jag kom hem från skolan för ca en timme sedan jag har hunnit äta och tagit med kameran ut för att ta lite bilder. Jag tycker hösten är himla fin! Synd bara att jag inte har någon som helst tid att vara ute och njuta av den. Det är sjukt mycket just nu med allt.. i skolan, hermma osv. Jag längtar sjukt mycket efter höstlov. Ska bli så himla skönt med lite ledigt.
 
 
Jag har snart kämpat mig igenom en hel vecka utan något som hellst socker (stolt) inte bröd med socker inte yoghurt ingen mat med socker.... noo sugar!!. Jag kände att jag behövde försöka bli av med sötsuget. Tycker det har gått hyfsat bra inte speciellt sugen längre, inte på samma vis. Men eftersom det är fredag så bakade jag dom här sockerfria chokladbollarna, kan inte säga att dom är lika goda som vanliga men dom duger. Dom inehåller kvarg, kakao, kaffe och kokos. Om det var någon som ville veta, hah. 
Ha en bra fredag!
 

Pluggar..

Hejsan har dö tråkigt. Jag ligger och pluggar som vanligt och väntar på att David ska komma hit och förhöra mig. Imorgon är det redan torsdag veckorna går så himla fort vilket är skönt. Längtar grymt mycket till helgen. Det var allt för mig ,ha en bra kväll alla! 

Du gör mig stark.

I onsdags firade jag och pojken 18 månader! Shit tiden bara rusar iväg har haft det så bra tid med mannen i mitt liv och det ska jag fortsätta med! Han gör mig gladare en någon annan. 
Jag älskar dig & oss! 

Frost

Hejsan! Jag var på körkortskurs igår så nu ska det ut och åkas på vägarna ;) Den var tre timmar lång och jobbigt men nu är det gjort. Idag fick vi sluta mycket tidigare än vanligt så skönt att slippa dom tre sista lektionerna som var engelska, svenska och matte. När jag kom hem satte jag mig för att plugga. Det går jätte bra för mig i skolan helt plötsligt. Det är en så stor lättnad för att på högstadiet tyckte jag det var ganska kämpigt. Nu längtar jag efter helg så sjukt mycket jag är så trött på morgonen så kan knappt kliva upp ur sängen. Jag tror det är för att det blivit mörkare om dagarna. Nu ska jag packa lite grejer och åka ner till min David. Hörs! ♥